Безплатна доставка до офис-Еконт за поръчки над 50лв. ☎ 0877807055 Пишете ни във Facebook

Услуги

Ремонтни услуги, предлагани от фирмата ни:

Наплитане и ремонт на велосипедни капли - всяка шина и главина в магазина ни може да бъде наплетена в капла, по Ваша заявка и спецификация. Възможностите са неограничени. Поддържаме предимно главини и шини с 32 дупки, като утвърден баланс между здравина и тегло. Всички капли се изготвят със странично и радиално отклонение до 1 мм. Също извършваме и центровка и ремонт на вече готови наплетени капли. 

 

 

 

 

Подмяна на компоненти, ремонт и реглаж на скоростна система - компонентите на съвременните скоростни системи са чуствителни и често имат нужда от пренастройка. Ежегодна подмяна на жила и брони, редовно почистване и правилно смазване на елементите на скоростната система водят до чуствително подобряване на работата им. Извършваме всички възможни ремонти, реглажи и настройки на велосипедни скоростни системи SRAM и SHIMANO - утвърдените марки в пазара. Официален дилър сме и на двете марки, така че всеки повреден компонент може да бъде закупен от магазина или сайта ни - било то по заявка, или от наличните модели.

Направа на безкамерни гуми - можем да Ви дадем всякакви варианти за да конвертирате гумите си към безкамерни. Безкамерните гуми имат редица предимства -  карат се при по-ниско налягане, имат ефективна защита от спукване чрез течността в тях, олекотяват значително въртящото тегло, имат по-ниско съпротивление при въртене и по комфортно возене. Недостатък е първоначалната инвестиция за вентили, течност и бандажи, но се избива с времето - забравяте за смяна и лепене на вътрешни гуми. Използваме само утвърдени компоненти за безкамерни гуми - компоненти на Stan's no tubes.

Реглаж и ремонти по спирачната система: Дискови спирачки, в-брейк спирачки, шосейни, механични, хидравлични - спирачките са най-важната част за сигурността на велосипеда. Регулиране, обезвъздушаване, подмяна на калодки или накладки - правим всичко необходимо за поддържане на спирачната система в отлично състояние. Поддържаме всички необходими консумативи за услугата - накладки, калодки, хидравлични масла, жила, брони.