Условия за доставка и връщане на стока

ЗА БЪЛГАРИЯ:

Всичко пратки се изпращат до 48 часа от поръчката с куриерска фирма "Еконт експрес" (наричана по-долу ЕКОНТ)
Всички пратки се изпращат с опция "преглед и тест" преди заплащането.
Поръчки на стойност под 50 лв. се изпращат за сметка на купувача с фиксирана отстъпка от куриерската услуга.
За всички поръчки на стойност над 50 лв., цената на доставката до офис на еконт се поема от фирма "Пъмп май байк 2" ЕООД
Поръчки на стойност над 50 лв. до врата се изпращат със 4 лв. отстъпка от наложения платеж, за сметка на купувача.
Към пратката не се получава касова бележка - според българското законодателство, когато сумата на наложения платеж се превежда по банков път от сертифициран оператор на пощенски преводи (в случая ЕКОНТ), не е необходимо издаване на касова бележка. Вместо касовата бележка, от ЕКОНТ ще ви бъде издадена допълнителна разписка за пощенски превод (различна от товарителницата за доставката). Тази разписка има същата законова сила като фактура или касова бележка.

Всички продукти могат да бъдат върнати до 14 дни от датата на покупката - стига да са неизползвани, неразличими от нови и да не е нарушена опаковката. Връщането на продуктите става след изпращане на уведомяване за връщане на мейл shop@pumpmybike.eu - ще Ви бъде изпратен протокол за връщане на стока, който да попълните и изпратите заедно с върнатият продукт. Връщането на парите става по банков път, като се приспадат платените от фирма "Пъмп май байк 2" ЕООД суми за доставка до Вас, както и таксата за банковият превод. При връщане на сума по сметка на Райфайзен банк, не се приспада такса за банковия превод.ПРИМЕРЕН ПРОТОК ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:
ПРОТОКОЛ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
От дата:……………….2021 г.


Днес,………….2021 г. долуподписаният Ивайло Драгов, представител на „Пъмп май байк 2” ЕООД, удостоверявам, че получих от  долуподписания …………………………………….., следните стоки, върнати в законоустановените срокове от покупката и във вида,в който са получени:

 Банкова сметка за връщане на сумата от върнатата стока:
IBAN:
Банка:
Имена на получател:

 

 

ПРЕДАЛ:                                                                                 ПРИЕЛ:

            /……………………………………………. /