Безплатна доставка до всеки офис на ЕКОНТ при поръчка над 69 лв. Пишете ни във Facebook YouTube канал

Условия за доставка и връщане на стока

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всичко пратки се изпращат до 48 часа след потвърждението на поръчката с куриерска фирма "Еконт експрес" (наричана по-долу ЕКОНТ). 
По телефон се потвърждава само първа поръчка, направена от даден клиент - след като веднъж сте запаметен като коректен купувач, изпращаме поръчките веднага, за което ще получите мейл със статут на поръчката "изпратена".
Всички пратки се изпращат с опция "преглед и тест" преди заплащането.
Поръчки на стойност под 69 лв. се изпращат за сметка на купувача с фиксирана отстъпка от куриерската услуга (отстъпката от цената на доставка обичайно е между 24 и 30%)
За всички поръчки на стойност над 69 лв., цената на доставката до офис на еконт се поема от фирма "Пъмп май байк 2" ЕООД
Към пратката не се получава касова бележка - според българското законодателство, когато сумата на наложения платеж се превежда по банков път от сертифициран оператор на пощенски преводи (в случая ЕКОНТ), не е необходимо издаване на касова бележка. Вместо касовата бележка, от ЕКОНТ ще ви бъде издадена допълнителна разписка за пощенски превод (различна от товарителницата за доставката). Тази разписка има същата законова сила като фактура или касова бележка.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА, ЗАКУПЕНА ЕЛЕКТРОННО:

Всички продукти могат да бъдат върнати до 14 дни от датата на покупката - стига да са неизползвани, неразличими от нови и да не е нарушена опаковката. Връщането на продуктите става след изпращането на стоката и протокол за връщане на стока обратно до "Пъмп май байк 2" ЕООД - данните за доставка можете да видите от товарителницата на ЕКОНТ Експрес ООД, с която Ви е изпратена стоката.. Връщането на парите става само по банков път, като се приспадат платените от фирма "Пъмп май байк 2" ЕООД суми за доставка до Вас, както и таксата за банковият превод. При връщане на сума по сметка на Райфайзен банк, не се приспада такса за банковия превод.

ПРОТОКОЛ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ ОТ СЛЕДНИЯ ЛИНК: КЛИКНИ ТУК ЗА ДА ИЗТЕГЛИШ ПРОТОКОЛ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ НА ПРОДУКТ, СЪГЛАСНО ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ:

За да предявите рекламация по закупен продукт, следва да върнете продукта в нашият магазин в гр. Пловдив, като заедно със стоката представите всички документи за продажба, както и попълнен в два екземпляра протокол за предявяване на рекламация.

ПРОТОКОЛ ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ МОЖЕ ДА СВАЛИТЕ ОТ СЛЕДНИЯ ЛИНК: КЛИКНИ ТУК,ЗА ДА ИЗТЕГЛИШ ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКА