Безплатна доставка до всеки офис на ЕКОНТ при поръчка над 69 лв. Пишете ни във Facebook YouTube канал

Гаранция на продуктите

Гаранция на всички продукти от магазина.

Съгласно Закона за защита на потребителите, всички продукти, закупени от онлайн или физическият магазин на фирмата, имат две години гаранция (24 месеца) за съответствие с договора за продажба.

При липса на договор за продажба, гаранцията за съотвествие покрива:
1. Всички изисквания според законодателството на Република България
2. Допълнителни гаранциони правила на фирми трети лица, предоставящи  продукти на "Пъмп май байк 2" ЕООД за препродажба към клиенти на фирмата, които имат статут на "официален дистрибутор" на определени марки за Република България.
3. Пълно съответствие на рекламираният продукт в уеб страницата www.pumpmybike.eu или изложеният продукт във физическият магазин/магазини на фирмата със закупеният от клиента продукт - същата цена, качество, физически характеристики, като обявените в сайта чрез снимки и описание.

Гаранцията за съответсвие не покрива:
1. Всички нормални следи от употреба на продуктите, възникващи от използването им - замърсяване, износване, изсъхване, протъркване, огъване и т.н.
2. Щети, причинени от експлоатация на продуктите при условия, надвишаващи допустимите за продукта експлоатационни условия.
3. Щети, причинени от неправилен монтаж на продуктите, извършен от клиента или трети лица.

Други детайли по гаранцията за съответсвие:
1. Клиента установява съответсвието на закупеният от него продукт в момента на закупуване - на място във физическият магазин при продажба на място. При продажба чрез електронната платформа www.pumpmybike.eu и доставка чрез куриерска фирма "Еконт експрес" ООД, клиента установява съответсвието на полученият продукт / продукти в офиса на еконт, възползвайки се от 15 минути преглед и тест преди заплащането на поръчката - на място в съответният офис на "Еконт експрес" ООД или адрес на доставка.
2. Рекламация на продукт и предявяване за замяна и връщане се заявява чрез e-mail: [email protected], като за установяване на проблеми, дефекти или несъответсвия с обявеното, се прилагат снимки от клиента и описание на проблема.
3. Всички неописани в тези гаранционни правила спорове, срокове и др. проблеми се решават според Закона за защита на потребителя и другите действащи закони на Република България.
4. Всички изисквания относно информация и произход на продаваните стоки се спазват от платформата www.pumpmybike.eu. Необявената информация във физическият магазин/магазини на фирмата за продукти се предоставя на място, при поискване от клиента, за желаните от него продукти, чрез поставен за целта монитор във всеки физически обект на фирмата.
5. Със използването на платформата www.pumpmybike.eu и направата на поръчка чрез нея, по телефона, на място във физическият магазин / магазини на фирмата или по други възможни начини, клиента се съгласява с настоящите гаранционни условия за съответствие на продаваните продукти.